Category: Voksen Lillehammer

Ferie alene erotisk historier

27.07.2016

ferie alene erotisk historier

Min kone og jeg var på Gran Canaria på en lenge etterlengtet aleneferie. Vi bodde på et av de mindre hotellene ved Taurito. Etter å ha tilbrakt de første par. Min kone skulle på ferie med en venninne til Miami, jeg kunne ikke ta fri, så hun reiste med Berit, som venninnen hetter. De skal reise i morgen og være borte i. Under sommerferie i Singapore opplevde Nina sitt beste, mest lidenskapelig Historien om mitt beste ligg starter mutters alene på fortauet.

Ferie alene erotisk historier - Vadsø dildo

Hun kjente hvordan det ristet i kroppen og klarte ikke holde ut lenger. Jeg kjente at noen la en hånd på skulderen min, snudde meg og der sto John med den svære pikken sin allerede med kondom på. ferie alene erotisk historier

Videos

UNDER DYNA #4 Norske sexnoveller og erotiske historier sortert etter kategori. Vanligvis de siste årene hadde vi hatt en uke ferie alene hver for oss, men i år hadde vi bestemt. Hun hadde vært alene på hytta i hele ferien. Det var ikke så ensomt som man kanskje skulle trodd. Det eneste hun manglet var noen å dele. Min kone skulle på ferie med en venninne til Miami, jeg kunne ikke ta fri, så hun reiste med Berit, som venninnen hetter. De skal reise i morgen og være borte i.

 Comments: 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *